KASNO SINOĆ SMO... Voditeljka se OGLASILA i otkrila šta se dešavalo PRE NESREĆE - nije mogla ni da NASLUTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2019, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KASNO SINOĆ SMO... Voditeljka se OGLASILA i otkrila šta se dešavalo PRE NESREĆE - nije mogla ni da NASLUTI

Jeza!

Kod bolnice "Dr Dragiša Mišović", jutros u 6 časova, došlo je do sudara dva autobusa i tri automobila u kom je teško povređena voditeljka televizije "Pink" Dea Đurđević.

Kako se saznaje, do udesa je došlo tako što je Dea imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenuku kada je iz vozila izašla kako bi se sa vozačem dogovorila šta da rade, na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku.

Dea je samo nekoliko minuta pre nesreće okačila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sliku i porukom, koju možete pročitati ovde, a kako je navela, ona je sinoć gostovala u emisiji kod Sanje Marinković i jedva je čekala da njeni fanovi to gledaju.

Tim povodom oglasila se i sama voditeljka Magazin In-a, Sanja, i napisala šta se dešavalo kasno sinoć.

- Kasno sinoć snimili smo jednu od najveselijih i najlepših emisija. Niko nije mogao ni da sanja kakva će nas strašna vest ujutru probuditi - napisala je skrhana Marinkovićeva.

Pored toga, okačila je i kratak snimak, koji je takođe pogodio sve.

- Ovako smo se samo dvanaest sati pre strašne saobraćajne nezgode zabavljali i družili - pisalo je ispod videa.

Ovako smo se samo dvanaest sati pre strasne saobracajne nezgode zabavljali i druzili u Magazinu in @deadjurdjevic @djanimusic @andreanacekic @dragana_katic @sladja_carpediem #vucko @informernovine ❤️ Niko od nas nije mogao ni da sanja da ce nas probuditi najstrasnija vest 😢 Odvazna ,mlada, hrabra , posvecena moja koleginica Dea @rtvpinkofficial 💪🏻 Podrska , vera i nada 🙏 #magazinin #kolege #podrska #strasnavest #potresno #verujemo 🙏

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on Feb 7, 2019 at 3:50am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.