KARLEUŠA MORA HITNO NA LEČENJE - Trpi BOLOVE duže vreme! Doktor ostao u ŠOKU! Porodica ZABRINUTA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2019, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLEUŠA MORA HITNO NA LEČENJE - Trpi BOLOVE duže vreme! Doktor ostao u ŠOKU! Porodica ZABRINUTA!

Ovo niko nije znao.

Pevačica Jelena Karleuša (40) izgradila je u javnosti sliku jake žene i zato nikad ne priča o svojim problemima. Baš iz tog razloga, navodno je sakrila činjenicu da poslednjih nekoliko meseci trpi velike bolove koje je bezuspešno pokušala da ublaži lekovima.

Nedavno je ipak morala da se obrati lekarima, budući da joj je bol remetio čak i uobičajene dnevne aktivnosti.

- Jelenu ceo život muče migrene, pa je mislila da je intenzivan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bol koji već dugo oseća u vratu i donjem delu potiljka posledica toga. Međutim, kada je shvatila da nešto ozbiljno nije u redu s njenom kičmom, obratila se doktoru, koji je ostao u šoku nakon što je pregledao rendgenski snimak - otkriva izvor za "Story".

🧚‍♀️

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on May 28, 2019 at 11:47pm PDT

- Hrskavica između dva vratna pršljena je istrošena i Jelena hitno mora da otpočne lečenje, koje je u ovom slučaju izuzetno komplikovano. Lekari su joj savetovali da otkaže poslovne obaveze, što je ona odbila - završava izvor.

Karleušini prijatelji, kao i muž i tetka Danijela, nadaju se da neće biti svojeglava i da će slušati savete lekara, te da će smanjiti broj nastupa tokom narednih meseci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.