KARIĆU POPUSTILE KOČNICE! Stao u odbranu druge devojke, pa doveo Jovanu do TAČKE PUCANJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2021, 08:17

KARIĆU POPUSTILE KOČNICE! Stao u odbranu druge devojke, pa doveo Jovanu do TAČKE PUCANJA!

Sasuo joj sve u lice!

Sinoć su zadrugari igrali "Mićinu igru istine" i tom prilikom su se Jovana Ljubisavljević, Ermina Pašović i Teodora Bilanović posvađale. Potom su se Stefan Karić i Jovana sukobili, a on je stao u Teodorinu zaštitu.

- Ona devojka je nabrojala šta joj se nije svedelo, i ne znam čemu sada taj stav i zašto se tako ponašaš - rekao je Stefan.

- Sada mi je rekla kako one prave klan, i mene uhode i prave kontra efekat i sve prenose >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i prave teoriju zavere i hoće da me razdvoje od tebe - rekla je Jovana.

- Šta sad trebamo da radimo? Ne pravi se poametna zbog onakvog ponašanja i šta hoćeš da napravimo? Nemoj da se ponašaš tako drčno - rekao je Karić.

- Stefi... - rekla je.

- Nema sada Stefi, reci šta imaš i zašto se tako ponašaš - dodao je Karić.

- Pričaju stvari koje nisu istina i ljudi misle da je tako, i ja ne mogu više da ćutim dok oni s*ru po meni, a ja to više ne dam - branila se Jovana.

Pogledajte rezultate

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.