KARIĆ U LICE HRVATICI: Kada si pala na tako JEFTINU stvar, onda mi NE trebaš! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2019, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARIĆ U LICE HRVATICI: Kada si pala na tako JEFTINU stvar, onda mi NE trebaš! (VIDEO)

Rasprava.

Četvrtak veče rezervisano je za "Gledanje snimaka", a pošto je voditelj Milan Milošević ušao u Belu kuću, emisija je i zvanično mogla da počne.

Ponovo se u Beloj kući povela polemika oko odnosa Ive Grgurić i Stefana Karića, koji su se u potpunosti razdvojili. Ove večeri, Stefan je napokon otkrio šta mu je najviše zasmetalo, pa je odlučio da ipak ne bude u vezi sa Ivom.

- Ja sam pričao sa Karićem u ponedeljak, samo želim da kažem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nije ispao kontradiktoran, on je i meni naveo ove stvari. Rekao je da ima suviše godina da bi sebi dozvolio takve priče. Mislim da je njemu čak više zasmetala priča za tog Sukija, nego ovo pre. Iva je super lik, ali samim tim što je u priči sa njim, svi znamo šta se radi sa njim - prokomentarisao je sve Filip Đukić.

- Ne znam, ja nisam iz te priče - rekla je Iva.

- Meni je gore što si pala na šampanjac - dobacio je Karić.

- Nisam pala na šampanjac. Čuli smo se preko telefona, drugarski, nikad nije bilo aludiranja na nešto više. Otišla sam na Zrće, bila sam sa drugaricama, odjednom mi dolazi Moet, ja pitam: "Ko je poslao?", kažu: "Suki". Ja sam mu snimila video i zahvalila sam mu se. Posle sam ja sama otišla kod njega - navela je Iva.

- Ja sam ove priče prošao pre nekoliko godina, ne trebaju mi ove priče - rekao je Stefan.

- Ja sa njim nisam imala ništa više osim poljupca - pravdala se Iva.

- Stefan je džentlmen, neće da kaže, ja ću da kažem. Njemu najviše smeta zato što ga ona laže, kaže da nešto nije bilo, a on zna da je bilo. Ona grčevito brani stav da ništa nije bilo više od zagrljaja, a on zna da to nije isto. Ti si ga razočarala zbog toga što se ovde desilo - naveo je Vladimir Tomović.

- Isto je tako pričala i za Vladimira, istim tonom, da ni sa njim ništa nije bilo u bazenu, pa sam to nešto malo prespajao, to su te neke sitnice - zaključio je Karić.

- Ja sam joj rekla da je najvažnije da se pokajala, ali nisam znala za tu priču sa Sukijem. Dobro, ako se nešto desilo jednom, ali drugi put nije smešno. Normalno da je niko neće shvatiti ozbiljno, ne može se 10 puta šaliti na tu situaciju. Niko te ne shvata ozbiljno, ali ti to niko neće reći. Kako ja nisam našla Sukija ili tako nekog? Stefane, ne traba da joj daješ lažnu nadu više - rekla je Milica Kemez.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.