KARIĆ REŠIO MISTERIJU! Stefan pred svima otkrio šta se desilo između Maje i Mensura!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 09:29

KARIĆ REŠIO MISTERIJU! Stefan pred svima otkrio šta se desilo između Maje i Mensura!

"Niko ne može da garantuje da je on nešto objavio."

Nedelja, nakon izbacivanja, rezervisana je za Mićinu "Igru istine", koja nije obavezna za sve, ali većina je igra nadajući se nagradi od Velikog šefa.

Jedno od Mićinih pitanja bilo je upućeno Mini Vrbaški koja se u subotu ujutru posvađala sa Majom Marinković oko tuširanja.

U celoj njihovoj svađi one su spomenule i Mensura, da bi Maja dodala:

- Što se tiče Mensura, pozdravljam ga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovim putem, sa mnom je jako dobar i moj drug i niko ne može da garantuje da je on nešto objavio. Kakav je Mensurov i moj odnos to nikog ne interesuje. Ja sam rekla da smo jednom otišli na žurku gde su tu bili Edo i Jelena Pešić i nismo ostajali sami, a i da jesmo to je moja stvar. On je bio slobodan, ja slobodna, nemam potrebu da vam se pravdam, mogu da radim šta god hoću i sa kim hoću.

- Stefane, da li je Mensur j*bao Maju? - pitao je Lepi Mića Stefana Karića.

- Jeste. Da ja znam, bilo je odnosa - odgovorio je kao iz topa Karić.

Nakon toga je Lepi Mića postavio Maji pitanje da li je imala odnose sa Mensurom, ali je ona opet nije dala konkretan odgovor.

- Ja sam već komentarisala kako je naš odnos funkcionisao. Odnos iz spoljnog sveta ne komentarišem - rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.