KARIĆ POLUDEO ZBOG BIVŠE - NAPAO I VODITELJKU! Usred emisije je OPTUŽIO da ga namerno podbada!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022, 09:33

KARIĆ POLUDEO ZBOG BIVŠE - NAPAO I VODITELJKU! Usred emisije je OPTUŽIO da ga namerno podbada!

Nije uspeo da se kontroliše!

U emisiji "REDaljka" na RED TVu gostovao je bivši zadrugar Stefan Karić.

On je pričao o Sanji Grujić i njenoj vezi sa Markom Stefanovićem, a potom je ušao u sukob sa voditeljkom Sanjom Stanković.

- Iskreno ne znam je kao agresivnu devojku. Mislim da je to uradila, zato što je ranije gledala rijaliti i misli da je zanimljivo. Njoj se stvarno sviđa ovaj dečko, nije u lažnoj vezi sa njim, ali ove njene reakcije... U pogrešnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pravcu ide ta veza - rekao je Stefan.

- To sam baš htela da te pitam, pošto si imao turbulentne veze i Marko je u svađama Sanji svašta pričao i ti si svojim izabranicama isto to govorio. U kom pravcu ide takva veza? - upitala je Sanja.

- Nikada nisam doživeo da me devojka udari, nisam imao agresivne devojke. Možda to nisam budio u njima - rekao je Stefan.

- Je li to normalno kada se posvađate da govorite tako gnusne stvari? Ti si gost, ti si došao ovde da odgovaraš a ne ja. Ne možeš za devojku da kažeš da je ''k'', a posle se pomiriš sa njom - rekla je Sanja.

- To je u afektu rečeno. Ja sam ku*vom nikada ne bi bio da znam da je to. Jednoj devojci sam to rekao, pa će mi se to sad stalno nabijati na nos - kazao je Stefan, pa se nadovezao:

- To što sam ja tvoj gost, nemoj da me podbadaš - dodao je Karić.

- Ti si unutra radio neke stvari. Kada god sam ti nešto rekla, gledao si to kao napad. Pitam te najnormalnije, njihova veza je slična tvojima - kazala je Sanja.

- Ja sam izgovarao i svi smo. Nije slična ni sa jednom koja je unutra. I ova devojka je sela pored mene, Jovana. Ti misliš da sam ja lud što je ona Jovana, što sam ja seo pored nje - rekao je Stefan.

Detaljnije pogledajte u videu.

BONUS VIDEO: "Aleks guta Zvezdana poglednom, ODLEPILA JE" Danijel Višić raskrinkao zadrugare

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.