KAO PRAVI LJUBAVNI PAR: Ša otvoreno ljubomorisao Tari, ona se PRAVDALA - Poručio joj samo jedno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2021, 18:07

KAO PRAVI LJUBAVNI PAR: Ša otvoreno ljubomorisao Tari, ona se PRAVDALA - Poručio joj samo jedno!

Puca po šavovima!

Već duže vreme u Beloj kući se šuška da su Tara Simov i Nenad Aleksić Ša previše bliski i da među njima postoje ljubavne varnice. Iako oni demanutuju ove glasine, evidentno je da njih dvoje provode mnogo vremena zajedno i da se često grle.

Danas su išli prema prostoriji gde zadrugari proslavljaju slavu, Svetog Jovana Krstitelja, a usput je reper otvoreno ljubomorisao Tari. Ona je sve vreme pokušavala da mu se opravda.

- Idi tamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde ti misli putuju, neću da mi neko stvara pritisak! Normalno pričaj sa mnom ili nemoj da pričaš - poručio je ljubomorno Ša.

- Rekla sam ti da mi je otišla misao - odgovorila je Tara, pravdajući mu se.

- Zamalo da se ogrebe za batine, nego ja nisam hteo. Rekao sam ovim mojima "nemojte da ga dirate", ali ovaj put će morati na naplatu. Itekako će morati na naplatu. Moraš da gledaš s kim, šta i kako - rekao joj je Ša

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.