KAO BAJKA: Rokvići saopštili pol bebe - pogledajte na KAKAV način su to uradili! Magično (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2018, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO BAJKA: Rokvići saopštili pol bebe - pogledajte na KAKAV način su to uradili! Magično (VIDEO)

Ovo je predivno!

Pevač Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana Barović nedavno su objavili da će postati roditelji po drugi put!

Manekenka je u drugom stanju, a termin za porođaj joj je u martu naredne godine, a sada su sa fanovima na društvenoj mreži Instagram objavili pol bebe.

Објава коју дели Никола Роквић / Nikola Rokvic (@nikolarokvic) дана 21. Јун 2018. у 11:51 PDT

Pogledajte rezultate

Mladi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bračni par odabrao je veoma zanimljiv način da to saopšti porodici. Naime, stariji Rokvić držao je crni balon u ruci, a potom ga je probušio oštrim predmetom, nakon čega su izleteli plavi baloni koji znače da Rokvići čekaju dečaka!

Nakon toga usledile su čestitke, zagrljaji i poljupci, kao i suze radosnice. Ovu prelepu scenu pogledajte u videu ispod.

Danas smo na divan način uz pomoć naših prijatelja iz @veracitysrbija otkrili pol našeg deteta! Radujemo se što će Leni dobiti 💙👦🏻💙

Објава коју дели Никола Роквић / Nikola Rokvic (@nikolarokvic) дана 20. Сеп 2018. у 10:48 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.