KALIOPI NAJAVILA VELIKI KONCERT U ARENI 9. NOVEMBRA: Za SD otkrila i BOLNU ISTINU o pesmi ROĐENI

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2019, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KALIOPI NAJAVILA VELIKI KONCERT U ARENI 9. NOVEMBRA: Za SD otkrila i BOLNU ISTINU o pesmi "ROĐENI"

Velika zvezda posetila štand našeg portala.

Štand portala Srbija DanaS na ovogodišnjem sajmu medija i danas je mesto gde možete sresti mnoge poznate ličnosti iz svih sfera društva.

Naš štand danas je posetila poznata makedonska pevačica Kaliopi koja je najavila veliku turneju.

- Imaću veliku turneju u Srbiji, koja počinje u Kruševcu, a u Areni je zakazan veliki koncert za 9 novembra - rekla nam je legendarna pevačica, a onda nam i otkrila kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je nastala njena čuvena pesma "Rođeni" koja je postala evergrin.

- Ta pesma je nastala iz velikog bola. Sećam se trenutka kada sam to pevala u studiju, živela sam sa prvim mužem u to vreme, ali sam bila razdvojena od porodice i onaj visoko ton je zapravo izraz bola koji sam osećala tada - otkrila nam je Kaliopi.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.