KALE GOSPODAR VREMENA UŠAO U PAROVE! Svojim planom ŠOKIRAO sve! Ovaj takmičar ga smesta NAPAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2018, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KALE GOSPODAR VREMENA UŠAO U PAROVE! Svojim planom ŠOKIRAO sve! Ovaj takmičar ga smesta NAPAO

Legenda Beograda!

Kale Gospodar Vremena novi je ukućanin koji se uselio u luksuznu vilu u Zemunu! Dragan Otašević, poznatiji kao Kale Gospodar Vremena, postao je još pre nekoliko godina autentična legenda Beograda. Svakodnevno je na ulicama prestonice, a ljudi ga često viđaju u gradskom prevozu, gde im poručuje kako bi trebalo živeti, u šta bi trebalo verovati a u šta ne, koliko su materijalne stvari prolazne i loše.

Kale za svakoga ima po neku poruku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i savet. Jedni ga podržavaju i vole, dok ga drugi osuđuju i teraju od sebe.

RASPLAMSALI STRASTI U SITNE SATE: Napravili HAOS u ostavi! Vrela akcija do ranih jutarnjih časova!

- Meni je srce bilo u "Parovima", dok sam svih ovih godina radio na pijaci - bio je iskren Kale. Anđeli je njegov odgovor bio simpatičan, pa mu je otkrila veliko iznenađenje.

- Ti kao gospodar vremena, možeš od danas gospodariti i vilom, jer si ti novi takmičar - rekla je Lakićevićeva.

- Ja sam ovde došao da nađem svoju srodnu dušu, ali ne volim plastične devojke, to je kao ružan paradajz koji nema dovoljno soka. Iskreno, za sada nema nijedne devojke koja mi je privukla pažnju, možda jedino Coka - bio je iskren Kale, ali se to nije dopalo Nikoli Lakiću.

SA NJOM NI MRTAV PIJAN! Nagovarala ga na s*ks, on je odbio: Ajde, ajde, veruj mi nećeš se pokajati!

- Kale, ne možeš to pričati, ona je moja devojka, imaš Žizelu, muvaj nju - rekao je Lakić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.