KAKVO TELO SELMA IMA Pevačica se utegla u crvenu haljinu od tila, na prvi pogled ništa se ne vidi, ali jedan detalj SVI SU ZAPAZILI

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 08:10

"KAKVO TELO SELMA IMA" Pevačica se utegla u crvenu haljinu od tila, na prvi pogled ništa se ne vidi, ali jedan detalj SVI SU ZAPAZILI

Selma svakom slikom podigne temperaturu!

Nije teško Selmi Bajrami da napravi bum na Instagramu. Dovoljno joj je za to da, na primer, objavi jedan ovakav selfi.

A post shared by Selma Bajrami (@selmabajrami.star)

Pevačica u crvenoj, svedenoj haljini od tila nije previše pokazala, ali jedan detalj je posebno došao do izražaja - njen tanani struk. Kaže Selma da je ovo "nešto elegantno", a fanovi uzvraćaju da izgleda top, da je lepa žena pa i med medeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako glasi jedan komentar.

A post shared by Selma Bajrami (@selmabajrami.star)

Selma svakom slikom podigne temperaturu na svom profilu, a mnoge novim slkama podseti na stih iz svog hita koji kaže: "kakvo telo Selma ima".

A post shared by Selma Bajrami (@selmabajrami.star)

Zna se da je kilaža pevačice često oscilirala tokom poslednjih godina. Nekada je to bilo motivisano njenom željom da smrša, a nekada je, nažalost, bilo posledica životnih problema sa kojima se borila.

A post shared by Selma Bajrami (@selmabajrami.star)

Pevačica je sada u dobroj formi, a nadamo se da su problemi iza nje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.