KAKO SE NISI SETILA SANJI DA POKLONIŠ NEŠTO KAO LUNI? Matora sve priznala, novac problem? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2020, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO SE NISI SETILA SANJI DA POKLONIŠ NEŠTO KAO LUNI? Matora sve priznala, novac problem? (VIDEO)

Iskreno odgovorila.

Zadrugari su za crnim stolom odgovarali na pitanja gledalaca, pa je Miloš Milošević jedno uputio i Jovani Tomić Matoroj:

- Kako se nisi setila Sanji da pokloniš nešto za Novu godinu, a setila si se da pokloniš Luni - glasilo je pitanje za nju. Inače, Sanja je nedavno ostavila Matoru, s obzirom na to da nije mogla da joj pređe preko Jovaninog odnosa sa Lunom i ovog Matorinog poteza.

- Dobro pitanje! Iskreno, bila sam u kućici da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kupim nešto. Ništa nije bilo specijalno. Poručila sam joj haljinu odavde. Rekla sam da naprave haljinu. Nadam se da je moj prijatelj to uradio i da je haljina prelepa. U kućici je ostala samo hrana i neko ćebe. Nisam imala puno novca da kupim. Neke šoljice su bile... Pitala sam da li ima neko srce, nije bilo - rekla je Matora.

- Nema veze, jednu šolju - dodala je Marija.

- Marija, mislim da je haljina bila savršena - rekla je Matora.

Evo kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.