KAKO ĆE OVO PODNETI? Anđelova porodica NIKAD oštrija zbog Teodore - ODBILI da dođu u Zadrugu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2018, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO ĆE OVO PODNETI? Anđelova porodica NIKAD oštrija zbog Teodore - ODBILI da dođu u Zadrugu!

Trebalo je da mu budu podrška.

Rijaliti program "Zadruga" postao je najgledaniji format u celoj Srbiji. Ljubavni parovi najviše su doprineli tome da se gledaoci vežu za svoje omiljene junake, pa je tako rijaliti postao prava španska sapunica.

NOVI RAZVOD NA SRPSKOJ ESTRADI? Pevačicin suprug izneo bizarne detalje - Glava joj je u FRIŽIDERU!

Iako se takmičari dobro zabavljaju unutar kuće, čini se da njihove porodice teško podnose činjenicu da su im >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << životi ogoljeni pred milionskim auditorijumom.

Kako "Alo" piše, roditelji manekena Anđela Rankovića ne mogu da se pomire sa činjenicom da je njihov sin našao devojku u rijalitiju, zbog koje je odlučio da promeni ceo svoj život. Naime, kako tvrdi izvor blizak Rankovićima, sutra uveče će se u studiju TV "Pink" pojaviti porodice učesnika kao podrška njima u kući, međutim kada je produkcija stupila u kontakt sa Anđelovima, oni odbili poziv za gostovanje.

VRAĆENA U ŽIVOT: Novi detalji zdravstvenog stanja voditeljke Ane Pendić!

A post shared by 💯 Andjelo 💯 (@andjelo7) on Mar 16, 2018 at 3:47am PDT

- Njegova majka nije želela da dođe u studio. Ona i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da je njen sin toliko fokusiran na Teodoru, jer majka smatra da ga ona ne zaslužuje. Teško joj je da gleda svakodnevne sukobe njih dvoje i nervira je činjenica da Anđelo kao da nema pravo glasa i pravo na svoje mišljenje. Ona ga tako nije vaspitavala i šokirana je svakodnevnim dešavanjima u "Zadruzi" - kaže izvor za "Alo" i dodaje:

- Kada su s njom kontaktirali iz produkcije, ona je rekla da joj ne pada na pamet da dolazi u emisiju, jer joj se ne dopada ponašanje njenog sina i da sve dok ne izađe iz rijalitija, ona sigurno neće više pričati o njegovom učešću tamo. Za sve najviše krivi Teodoru, a pošto je u rijaliti ušla i njena majka, to joj je dodatno zasmetalo - tvrdi izvor.

Broj Anđelove majke nije bio dostupan, ali je zato njegov ujak Predrag Peđa Ranković dao komentar na celu situaciju:

- Nisam upućen u to da su pozvani u emisiju i da su odbili da dođu. Mislim da to nije istina, a njen telefon je trenutno kod majstora pa je zbog toga isključen. Dobila je grip, tako da kroz nekoliko dana možete da kontaktirate sa njom - rekao je Predrag za "Alo".

Iako se više puta od ulaska Teodorine mame u rijaliti šuškalo o tome da Rankovići ne podržavaju vezu Anđela i Teodore, čini se da je postojala kap koja je prelila čašu.

DRASTIČNO SMRŠALA? Isplivali snimci Ane Nikolić sa nastupa - OVAKO stoje stvari sa njenom KILAŽOM!

- Kada je u "Zadrugu" ušla Teodorima majka, situacija se znatno promenila. Iako je Anđelovoj porodici njegova izabranica bila simpatična na početku, pa su je u više navrata uporedili i sa Pamelom Anderson, sada više nije tako. Anđelova majka nije mogla da veruje da gospođa Gordana svakodnevno proziva Rankoviće u rijalitiju, i to joj je užasno zasmetalo. Iako je njihov sin deo "Zadruge", oni smatraju da porodice ne treba fda se uvlače u celu tu priču. Upravo zbog toga, teško im pada kada čuju da se priča o njima pred milionima ljudi koji to gledaju i slušaju - kaže izvor i dodaje da će tek nakon završetka rijalitija Anđelo shvatiti da Teodora nije za njega.

VOLITE DUBRAVKU MIJATOVIĆ? Evo šta govore komšije o popularnoj glumici - Nikada se ne...

A post shared by 💯 Andjelo 💯 (@andjelo7) on Feb 16, 2018 at 3:34am PST

- Svima je jasno, pa i Anđelovoj porodici, da Teodorina majka neće dozvoliti da njih dvoje budu zajedno nakon što se rijaliti završi. Ipak, to jedino Anđelo ne shvata, pa njegova majka i zbog toga ne može da se pomiri sa činjenicom da njeno dete neko iskorišćava na taj način. Ona jedva čeka da joj dete izađe i da agonija konačno prestane - završava izvor.

OŠTRE KRITIKE MODNIH STRUČNJAKA: Milica Pavlović u snegu u sandalama i providnoj haljini?

Anđelova majka je u više navrata isticala kako joj ne prija popularnost koju je dobila zbog sina, a jednom prilikom kada su imali video-poziv obratila mu se rečima:

- Ne dozvoljavaj da ti niko ispira mozak. Ti znaš ko si i šta si, ti nisi otišao u "48 sati svadba", nego si otišao da se zezaš - rekla mu je ona, aludirajući na vezu sa Teodorom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.