Izvor: Scandal.rs, 10.Jul.2019, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV ŠOK USRED EMISIJE: Voditelj ODJEDNOM PAO sa stolice! Zbog ovoga su svi VRIŠTALI OD SMEHA! (VIDEO)

U emisiji Narod pita zadrugari koji su gostovali razgovarali su sa još jednom gledateljkom Pink televizije. Ona je prvo pozdravila voditelja i urednika portala Pink.rs, Darka Tanasijevića, a potom se obratila Banetu Čolaku i Bori Santani. – Veliki pozdrav za tebe Darko, pozdrav za Miću, mada ga nikada nisam volela. Čovek je 100% u pravu. The post KAKAV ŠOK USRED EMISIJE: Voditelj ODJEDNOM PAO sa stolice! Zbog ovoga su svi VRIŠTALI OD SMEHA! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MAJKA ANE KORAĆ UŽIVO U EMISIJI IZVREĐALA BIVŠEG ZADRUGARA: Nakon njegovog ODGOVORA nastao je MUK u studiju!

Izvor: Scandal.rs, 10.Jul.2019

Tokom sinoćne emisije “Narod pita” voditelj Darko Tanasijević pročitao je poruku koju mu je poslala majka Ane Korać, Ljiljana Korać. Naime, nešto ranije Bane Čolak izneo je mišljenje na osnovu ljubavnog trougla između Ane, Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića. Čolak je zauzeo Aleksandrinu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.