KAKAV OBRT U KARIJERI? Posle priče da ULAZI u Zadrugu Luna OTKRILA: Dragi moji, odlučila sam da...

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2020, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV OBRT U KARIJERI? Posle priče da ULAZI u Zadrugu Luna OTKRILA: Dragi moji, odlučila sam da...

Pevačica iznenadila fanove!

Luna Đogani je odlučila da ponovo pokrene svoje zapostavljeno zanimanje kreatorke, tako što će svaki komad, koji postavi na svoj Instagram profil, moći da se kupi.

Naime, Luna je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju kreacije i napisala:

Dragi moji, sigurna sam da niste zaboravili moju kolekciju LUNA DJO. S obzirom na to da me dosta vas pita da li još uvek negde može da se kupi ili naruči, ja sam odlucila da vas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obavestim da možete da narucite svaki komad koji budem postavljala, bas ovde na mom Instagram profilu. DM. “BABY BLUE BE LOLLY” 💙 #lunadjo

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана 17. Феб 2020. у 4:21 PST

- Dragi moji, sigurna sam da niste zaboravili moju kolekciju LUNA DJO. S obzirom na to da me dosta vas pita da li još uvek negde može da se kupi ili naruči, ja sam odlucila da vas obavestim da možete da narucite svaki komad koji budem postavljala, bas ovde na mom Instagram profilu. DM. "BABY BLUE BE LOLLY - napisala je Luna.

S obzirom da se nedavno pojavila priča u medijima da Luna ulazi u Zadrugu, Đoganijeva  još uvek nije demantovala ove tvrdnje, ali se pretpostavlja da do toga neće doći. Takođe, njena objava o prodaji stvari pokrenula je "zle jezike" da govorkaju kako ne zarađuje dovoljno od pevanja pa mora da radi dodatni posao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.