KAKAV MACAN! Ovo je NOVI DEČKO Dare Bubamare - krila je od JAVNOSTI, ovo ih ODALO! Brutalan je! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2019, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV MACAN! Ovo je NOVI DEČKO Dare Bubamare - krila je od JAVNOSTI, ovo ih ODALO! Brutalan je! (FOTO)

Dobar komad!

Folk pevačica je već dva meseca u vezi sa mladim belgijskim biznismenom Sašom Pešićem, kako navodi "Alo!".

Međutim, Dara Bubamara ne želi da se eksponira u javnosti sa njim, zato što je sve još u ranoj fazi.

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Dec 31, 2018 at 7:58am PST

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Dec 10, 2018 at 10:31am PST

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on Dec 6, 2018 at 10:04am PST

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Dec 4, 2018 at 10:30am PST

- Saša je pola Srbin, pola Belgijanac. Otac mu je sa juga Srbije, iz Vranja, a majka iz Belgije, u kojoj je Pešić rođen i gde živi i radi. Varnice među njima su sevnule odmah. On je već odavno slušao Darinu muziku i pratio ju je putem štampe, ali i društvenih mreža, pa je bio oduševljen što je imao priliku da je upozna lično, dok je ona odmah odlepila za njegovim fizičkim izgledom, mišićima i osmehom - navodi izvor blizak paru.

Nakon što su se sreli u jednom restoranu, oni su razmenili brojeve, ali su se i zapratili na društvenim mrežama, te su jedan drugom odmah počeli da lajkuju i komentarišu fotografije. Vrlo brzo su ugovorili ponovni susret, kada su i započeli romansu, krijući od svih.

- Za njihovu vezu zna mali broj ljudi. Dara želi da ga zaštiti od medija i znatiželjnih pogleda, pitanja... Želi da se uveri da je veza ozbiljna, pa da je tek onda obelodani - dodao je izvor, a Darin komentar na sve, bio je...

- Sve što vam mogu reći je da sam srećna i da mi je lepo. O detaljima ne mogu i neću da govorim, još je rano. Volela bih da privatni život zadržim za sebe - rekla je pevačica.

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Aug 5, 2019 at 8:48am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.