KAKAV IZBOR POTRČAKA! Biće haos - OPET se u Zadruzi priča o preljubi! A tek omiljena ličnost...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2019, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV IZBOR POTRČAKA! Biće haos - OPET se u Zadruzi priča o preljubi! A tek omiljena ličnost...

Vođa prelomio.

Rijaliti "Zadrugu" je sinoć napustila Višnja Petrović, a za ovonedeljnog vođu izabrala je Branislava Radonića Brendona, što je izazvalo veliku polemiku u Beloj kući.

Kao i svakog ponedeljka, vođa je birao potrčke koji će biti njegova desna ruka ove nedelje i koji će obavljati sve poslove koje im on zada, ali i omiljenu ličnost koja će uživati privilegije. Čitavog dana se nagađalo ko će to biti, a Brendon je naglasio da je želeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da razbije neke klanove u "Zadruzi 2" i da poremeti pojedine međuljudske odnose.

Za prvog potrčka je izabrao Nenada Aleksića Ša, a kao drugog Draganu Mitar.

- U pitanju su žena i muškarac. Prvi će biti Ša, a ti Ljubo nećeš biti drugi - i tu ćeš izvisiti. Potrčak broj dva je osoba koja je išla u vojsku, jako je disciplinovana, peče ovde, prži... To je Dragana zbog zakuvanih odnosa - prelomio je Brendon.

Takođe, izabrana je i omiljena osoba koja će uživati privilegije da zajedno sa vođom provede sedam dana u hotelu "Zadruge", a to je Stanija Dobrojević.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.