KAJEM SE, NEDOSTAJE MI Ša otkrio koliko mu je krivo zbog JAVNOG RASKIDA, priznao zašto su ga PUKLE EMOCIJE, a onda ga Karić poremetio OVIM pitanjem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2021, 08:11

"KAJEM SE, NEDOSTAJE MI" Ša otkrio koliko mu je krivo zbog JAVNOG RASKIDA, priznao zašto su ga PUKLE EMOCIJE, a onda ga Karić poremetio OVIM pitanjem!

Nije mu lako!

U toku emisije "Igra istine" Stefan Karić je postavio pitanje Nenadu Aleksiću Ša, koje je glasilo:

- U kojoj si fazi, šta ti se desilo? Kako si se vratio u onog lika koji je zaljubljen u Taru?

- Ta konstantna pitanja, Tara, Stefan, i znaš kad ti pukne film, i puko sam samo. Rekao sam šta sam rekao - rekao je Ša.

- Ne mislim da stavljam tačku, smorio sam se tad kad sam to rekao, i dalje je volim i nedostaje mi. Danas ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se sastavim. Na silu se trudim danima - nastavio je Ša.

- Je l' moguće da si tako lako prebacio da pričaš loše o Ivani, a već par nedelja ti se postavlja pitanje, kako je moguće da tako kad je pitanje za Taru, nalaziš opravdanje? - pitala je Sandra.

- Ali ti kad si rekao da stavljaš tačku, izlgedao si bolje sam po sebi, leteo si po kući. Šta ćeš ako stigne pitanje koje nije hipotetički? - rekao je Stefan.

- Znate zašto, ubilo me kad je otišla, a znao sam da će da ide. Nisam očekivao da će sve da se sruči na mene, i nedeljama unazad stalno bombardovanje pitanjima. Videću kad izađem, to što sam rekao, ubilo me, slomilo me. Ja se kajem što sam to izgovorio, i zato sam sa Minom otišao danas, ona me saslušala. Ako sam majmun i magarac, videću kad izađem napolje - rekao je Ša.

- Šta vam se desilo u životu da mrzite mlade ljude, mešate im se u veze, da li je to neka lična frustracija i da li Vam je toliku bol neko naneo? - pitao je Ša Nadicu.

- Jedino to što imam iskustva i znam da pročitam ljude. Nije ništa emotivno, još sam ja i suzdržana. Ne volim u ničiju intimu da ulazim - rekla je Nadica.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.