KAJE SE ŠTO SE NIJE SMUVALA SA ANĐELOM? Sandra Rešić otkrila detalje odnosa sa Rankovićem prošle sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022, 03:21

KAJE SE ŠTO SE NIJE SMUVALA SA ANĐELOM? Sandra Rešić otkrila detalje odnosa sa Rankovićem prošle sezone

Otrila ono što do sada niko nije znao!

U toku nominacija, zadrugari su birali između Anđela Rankovića i Anđele Đuričić, a na red da nominuje je došla Sandra Rešić.

- Što se tiče Anđele, jedva sam čekala da je komentarišem. Posle onog klipa sam počela da se posmatram, tražila sam ti manu i skontala sam da si pre bila katarstofa, a sada sam promenila mišljenje. Sada sam došla u fazu da čujem njen glas i pomislim "ako Anđela, je*i mamu". Mislim da si >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jako pametna, držiš se odlično, mislim da si takva i kući. Nema tu puno promene ponašanja. Ti si jedini čovek koji treba da ide uzdignute glave kroz ovu kuću, sviđa mi se tvoj odnos sa Matejom, ti si tu, stabilna si. Čak mi i tvoj glas više nije iritantan. Jedini si čovek o kom nemam zamerku - ispričala je zadrugarka, pa počela da komentariše Anđela Rankovića:

- On je neko o kome imam dobro mišljenje, lepo smo se družili. Neprijatno mi je da pričam o našem odnosu, pecka me nekada ovde, budi mi nekada krivo, ja uvek ućutim. Ovde smo u okej odnosima, zaslužio si da sve lepo pričam o tebi, ali poslaću tebe u izolaciju - rekla je Sanda Rešić.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.