KAJA SE UDAVALA 3 PUTA, a sa žestokim momkom ima prelepu kćerku! Pogledajte je! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2019, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAJA SE UDAVALA 3 PUTA, a sa žestokim momkom ima prelepu kćerku! Pogledajte je! (VIDEO)

Nestvarna lepota!

Pevačica Katarina Kaja Ostojić pronašla je svoju sreću sa di-džejem Džuniorom Džekom, a iza sebe ima dva braka koja nisu uspela. Kaja se prvi put udala sa samo 19 godina, i to za "opasnog" momka, Nikolu Dragojlovića, sa kojim ima ćerku Nikolinu.

Pevačica se kasnije, 2009. godine udala za tadašnjeg dečka, košarkaša Uroša Duvnjaka, a baš te godine je njen prvi suprug Nikola Dragojlović, poznat pod nadimkom Sova, uhapšen pod optužbom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za rasturanje nedozvoljenih supstanci.

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on Aug 16, 2019 at 7:36am PDT

Iako je godinama izbegavala da govori o bivšim muževima i njihovim porodicama, atraktivna pevačica je ranije otkrila kako se provela na prvoj svadbi.

- Imala sam jednu pravu tradicionalnu srpsku svadbu. Hotel Jugoslavija, tri muzike, tada sam bila trudna, pa nisam mogla da igram puno. Bila sam ograničena, nisam bila najsrećnija mlada jer mi ništa nije stajalo - kaže Kaja s osmehom na licu.

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on Jul 12, 2019 at 7:00am PDT

Inače, prilikom hapšenja kod Dragojlovića je pronađeno 60 grama nedozvoljene supstance. Kaja je tada rekla da nije znala ništa o Nikolinoj umešanosti u ''prljave poslove'', iako je često bila u kontaktu s njim.

"TO MI STVARNO SMETA, SRĐANE!" Jovana oštro skresala kolegi - NEVIĐENA SCENA pred kamerama! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.