KAJA OSTOJIĆ SNIMALA SVOG DEČKA BEZ MAJICE: Zabeležila njihovu zajedničku AKTIVNOST! VRELO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 21:02

KAJA OSTOJIĆ SNIMALA SVOG DEČKA BEZ MAJICE: Zabeležila njihovu zajedničku AKTIVNOST! VRELO! (VIDEO)

Uživaju zajedno...

Pevačica Kaja Ostojić već neko vreme uživa u ljubavi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, a iako su u početku krili svoju vezu, sada je stvar potpuno drugačija.

Pevačica redovno objavljuje njihove zajedničke trenutke na svom Instagramu, a tako je bilo i ovaj put, kada je snimila zanimljivu aktivnost.

Primetno je da su oboje u odličnoj formi, a to nije samo zahvaljujući genima, već i redovnom posećivanju teretane.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Kaja je svog dragoj snimila dok se spremao za vežbanje, a on je sve pratioce počastio pokazivanjem izvajanih trbušnjaka.

Matea je podigao majicu, pa su mnogi mogli da primete da se vežbanje i te kako isplati.

Evo kako je to izgledalo:

Kaja Ostojić snimala dečka, zadigao majicu i pokazao trbušnjake... pic.twitter.com/F2tWNHipGj

— glziv (@glupostziva) June 2, 2020

BONUS VIDEO: Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.