KAJA OSTOJIĆ IZBACILA DEČKA IZ STANA! Pevačica priznala: Psihički sam demolirana u totalnom sam haosu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2022, 19:38

KAJA OSTOJIĆ IZBACILA DEČKA IZ STANA! Pevačica priznala: "Psihički sam demolirana u totalnom sam haosu!"

Nije joj bilo lako.

Pevačica Katarina Kaja Ostojić gost je govorila o prevarama, teškim situacijama kroz koje je prolazila sa svojim partnerima, pa priznala da joj je najteže palo kada je sama uhvatila partnera u prevari.

- Ja sam bila previše luda kada sam bila klinka, imala sam običaj da čaprkam po lap-topu, telefonu i da vadim sve na papir, da štampam dokaze, ali to je bilo pre 12 godina - počinje Kaja u emisiji "Magazin In" i dodaje da mu je za sve što je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkrila rekla:

- To je bila jedna od težih situacija u mom životu kada sam dala sve crno na belo. Kretala sam na nastup, ja sam bila totalno u haosu, psihički demolirana, dala sam mu to i rekla da se do 7 ujutru vraćam sa nastupa, a on da se do tada iselio i da ga više ne vidim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.