KADA JE NEŠTO DOSTUPNO I NUDI MU SE, ZAŠTO DA NE PRIHVATI! Maja osula po Caru i Dalili Da si ušla pre...

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2021, 01:34

"KADA JE NEŠTO DOSTUPNO I NUDI MU SE, ZAŠTO DA NE PRIHVATI!" Maja osula po Caru i Dalili "Da si ušla pre..."

Maja žestoko počela!

U toku "Pitanja novinara" Maja Marinković i Filip Car su se suočili oči u oči, pa su prvi put porazgovarali jedno sa drugim.

- Ja tebe poznajem, znam da si slab na ženski rod. Kada je nešto dostupno, kada mu se nudi, zašto da ne prihvati, muškarac je. Verujem da da sam ja bila tu, da bi bilo drugačije - istakla je Marinkovićeva.

- Da si ušla pre, ne bih se ovo izdešavalo, kao što sada u ovom odnosu ne mogu neke stvari da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se izdešavaju. Da li je to bolje za mene ili gore, videćemo. Isto tako smatram da si ti bila na mom mestu, da bi moglo svašta da se očekuje od mene - odgovorio je on.

- Teško - odbrusila je Maja.

- Znamo kakvi su ti bili odnosi pre, jako te dobro poznajem - odgovorio je on.

- Nema potrebe da ubacujemo treća lica - istakla je ona.

- Tebi je moglo da se izdešava, ja bih te podržao - rekao je Car.

- Ja ne mogu da te podržim u neispravnom odnosu, a to ne bi bilo fer da tražiš. ja se ne bih složila sa tim. Situacija je takva kakva je. Ja i ti nismo zajedno zbog Dalile, već zbog Sandre. To govori kakav si ispao čovek prema meni. Moja savest je čista, to je sigurno - dodala je ona.

- Razmišljao sam, šta bi uradio da ti uđeš i okreneš mi leđa. Pružam ti ruku, izvini za neke stvari. Vidim da ti je svejedno, kao i meni. Ne znam šta bih ti rekao, krivo mi je. Kao što sam osećao grižu savesti prema Dejanu na početku. Krivo mi je, ali tako me je vuklo - poručio je Filip i pružio ruku Maji.

- Prihvatam izvinjenje, videćemo kako će se odvijati dalje situacija. Ja ću uvek iznositi svoje mišljenje, to mi neće zameriti. Tako da, što se mene tiče, to je to za sad - istakla je Maja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Ko će biti izbačen iz "Zadruge 5" u nedelju?

Choices Milica Veselinović

Ivan Radosavljević Beli

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Maja Marinković Filip Car Dalila Dragojević rijaliti Zadruga Zadruga uživo vesti Zadruga zadruga Zadruga 1. sezona Zadruga učesnici VIP Tv Pink Zadruga TV Pink TV Pink uživo Pink uživo online stream Zadruga 2 Zadruga 2. sezona Zadruga 3 Zadruga 3. sezona Zadruga treća sezona Zadruga 4 Zadruga četvrta sezona Zadruga live stream Zadruga nominacije Zadruga izbacivanje Zadruga žurka Zadruga igra istine Zadruga potrčci Zadruga izbor potrčaka Zadruga izbor vođe Zadruga Vođa Zadruga pitanja novinara Zadruga pitanja gledalaca Zadruga seks Zadruga tuča Zadruga svađa Zadruga ubacivanje Zadruga novi učesnik

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.