KADA IZAĐE IZ BOLNICE... Đani otkrio šta će uraditi ČIM SE Darko oporavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2018, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KADA IZAĐE IZ BOLNICE... Đani otkrio šta će uraditi ČIM SE Darko oporavi

Dobri prijatelji.

Popularni pevač Radiša Trajković Đani ne krije koliko mu je teško što je njegov dobar prijatelj i kolega Darko Lazić prošle nedelje doživeo stravičnu nesreću, i već nekoliko dana se nalazi u bolnici.

TRI DANA SAM PLAKALA: Dara OTKRILA šta joj je Darko rekao PRE NESREĆE - TUGA!

"NA MOJU VELIKU ŽALOST" Mia otkrila koja je PRVA REČ njene ćerkice Eme (VIDEO)

Darko je proveo šest dana u veštčkoj komi, a tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jučerašnjeg dana se konačno probudio i njegovo stanje je bolje.

Stručnjaci iznose UŽASNE TVRDNJE: Darko Lazić VIŠE NIKADA NEĆE PEVATI...

- Ja Darka mnogo volim i ne bih mnogo da komentarišem sve to što se desilo. Išao sam u bolnicu da ga obiđem, ali nisam u kontaktu sa članovima njegove porodice jer su oni ljudi sada u haosu zbog svega. Imam ja tamo neke doktore koje poznajem i sa kojima se čujem. Hvala bogu Darkovo stanje je sada bolje i kada izađe iz bolnice ima da napravimo opšte narodno veselje- rekao je Đani za naš portal.

ESTRADA SE UJEDINILA: Darku nedostaje NEŠTO VAŽNO, kolege PRITRČALE U POMOĆ - neophodno za OPERACIJU

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.