KAD SE MAJKA RAZBOLELA... Aleksandra GRCALA U SUZAMA: Nikad nisam videla oca i majku srećne zajedno

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 21:01

"KAD SE MAJKA RAZBOLELA..." Aleksandra GRCALA U SUZAMA: "Nikad nisam videla oca i majku srećne zajedno"

"To su traume koje su ostale u meni..."

Ovo je sigurno jedan od težih dana za Aleksandru Nikolić u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Za vreme emisije "Gledanje snimaka" Aleksandra se našli na meti osude zadrugara zbog klipa na kojem je priznala sve šta oseća prema Filipu Caru.

- Ne mogu više među ovim ljudima, ovo je strašno, nemam samopuzdanje - govorila je Aleksandra dok je jecala.

Aleks je otišla kod Drveta mudrosti, od kog je zatražila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poziv sa porodicom, pa je otvorila dušu sama pred sobom i ispričala sve.

- Moji izbori muškaraca su pogrešni, ne znam da li ću naći nekoga ko će me voleti, ikada. Od malena mi je falila ljubav, očinska figura, nikad to nisam imala u životu, nikad. Borila sam se kako sam znala, sama, i kad je majka ostala bolesna, nikad nemoralna. Kao da sam rođena pod nekom nesrećom, nikad nisam videla oca i majku srećne zajedno, samo scene koje neću pomenuti, to su traume koje su ostale u meni, možda se zato tako i ponašam - govorila je Aleksandra pa se ponovo rasplakala.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.