Južni vetar trinaesta epizoda: Povratnik u svet kriminala! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 11.Apr.2020, 09:05

Južni vetar trinaesta epizoda: Povratnik u svet kriminala! (VIDEO)

Povratnik u svet kriminala! Serija "Južni vetar", trinaesta epizoda koju je za Radio-televiziju Srbije realizovala izvršna produkcija "Režim doo", na programu RTS 1 je u nedelju 11. aprila od 20:15 časova! 

U predhodnoj epizodu serije Južni vetar:

Sukob između Crnogoraca i Bugara prerasta u otvorenu ulični rat praćen ucenama, kidnapovanjima, žrtvama i eksplozijama. Car shvata koliko sve to nadilazi njegove mogućnosti i biva prinuđen da se, po prvi put >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << od kada su skopili savez, ogluši o Stuparove smernice.

Car odlučuje da povuče svoju ekipu iz sukoba bandi, ne želi da stane ni na jednu od dve zavađene strane i tako svakoga ko mu je blizak izloži riziku da postane legitimna meta.

Do ovakve spoznaje dolazi i sam Maraš koji, nakon još jednog neuspelog pokušaja da promeni tok stvari u svome životu, definitivno prihvata činjenicu da od vlastite prošlosti i karaktera koji poseduje ne može pobeći...

 Twitter rat zbog serije Južni vetar!: Mi nismo kolege, ti si diletant!

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Serija Tajkun peta epizoda: Poslovna ponuda! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 11.Apr.2020

Serija "Tajkun" peta epizoda! Poslovna ponuda! U nedelju 12. aprila u 21 čas na kanalu Superstar TV i u ponedeljak 13. aprila u 20:15 časova, na RTS-u pogledajte petu epizodu...U predhodnoj epizodi serije "Tajkun":..Biznismen Vladan Simonović, koji je pod tužilačkom istragom, razmišlja o tome da...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.