Jovana se vraća na male ekrane jača nego ikada!

Izvor: Svet, 30.Avg.2019, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana se vraća na male ekrane jača nego ikada!

Iako je imala ozbiljnih zdravstvenih problema ovog leta, zgodna blondina britkog jezika Jovana Jeremić odlućila je da sve ostavi po strani i da se posveti svom poslu. Naime, Jovane se vraća u domove Srbije u formatu koji obožavate. Prikovaće vas za televizore svakog dana od 19h.
Pripremite se, jer od 1. septembra Jovana jača nego ikada vodi dobro poznatu emisiju Upoznajte parove, jer je gledaoci najviše vole baš u ovom televizijskom formatu.
svetRajko Ristić/Svet
The post Jovana se vraća na male ekrane jača nego ikada! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

VRAĆA SE STARA, OMILJENA VODITELJKA: Konačno otkriven DATUM početka rijalitija "Parovi 8"

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2019

Bliži se start....Rijaliti raspust se polako završava. Čelnici "Zadruge" najavili su da će treća sezona otpočeti 6. septembra, a sada su se oglasili i ljudi iz produkcije konkurentskog šoua "Parovi"...U osmoj sezoni će se vratiti stara i omiljena voditeljka Jovana Jeremić koja će opet voditi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.