Izvor: Scandal.rs, 12.Jul.2019, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan okršaj Kije i Lune: Dokle će više da se bavi sa mnom!

Kristina Kija Kockar nije baš oduševevljena što je ove godine u “Zadruzi” pobedila Luna Đogani! Nakon što je blogerka osvojila prvo mesto u rijalitiju televizije “Pink”, Kija je medijima poručila: – Iskreno, imala sam sinoć nastup van Srbije, sad sam upalila telefon i videla da je pobedila. Kao što sam nekad rekla – sramota Srbije! The post Još jedan okršaj Kije i Lune: Dokle će više da se bavi sa mnom! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Kako li će Marko reagovati na ovo? Luna obnovila kontakt sa Gastozom!

Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2019, 01:05

Luna Đogani pobedila je u rijalitiju “Zadruga 2”, a izgleda da je već zaboravila bivšeg dečka Marka Miljkovića sa kojim je raskinula samo dan pre finala! Međutim, blogerka se izgleda već snašla, pa je obnovila kontakt sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, sa kojim je imala intimne odnose posle...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.