Još 4 dana do konferencije #TeenTalk2016 – rezerviši svoje mesto!

Izvor: Svet, 03.Nov.2016, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još 4 dana do konferencije #TeenTalk2016 – rezerviši svoje mesto!

Teen Talk se vraća u Beograd! Nakon Novog Sada i Niša, ekipa Teen Talk-a 2016 konačno stiže i u Beograd. Beogradski Dom omladine 8. novembra od 9.30 ugostiće brojne tinejdžere iz Beograda i cele Srbije, a magazin Bravo, u saradnji sa tradicionalnim Teen Talk partnerom Telenorom, potrudiće se da ovaj dan učini zabavnim i korisnim za sve posetioce.
Ovogodišnju konferenciju otvoriće Vanja Udovičić, Ministar omladine i sporta, a domaćin programa je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Galeb Nikačević Hasci-Jare.
Teen Talk se u Beogradu održava već četvrti put i svojevrsni je brend o kom se dugo priča.
Kompletan program pogledaj OVDE 
Poznate ličnosti koje su ove godine podržale konferenciju Teen Talk i govoriće u sklopu programa su: Vesna Dedić, Ivona Pantelić, Ruža Rupić, Luka Raco, Tatjana Vojtehovski, Sara Jovanović, Milan Inić, Boris Trivan, Čaba Silađi i mnogi drugi.
Rezerviši svoje mesto u publici putem mejla office@communications.rs

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još 4 dana do konferencije #TeenTalk2016 – rezerviši svoje mesto!

Izvor: Scandal.rs, 03.Nov.2016

Teen Talk se vraća u Beograd! Nakon Novog Sada i Niša, ekipa Teen Talk-a 2016 konačno stiže i u Beograd. Beogradski Dom omladine 8. novembra od 9.30 ugostiće brojne tinejdžere iz Beograda i cele Srbije, a magazin Bravo, u saradnji sa tradicionalnim Teen Talk partnerom Telenorom, potrudiće se da...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.