Johhny Depp zbog prostitutki morao da promeni hotel u Beogradu

Izvor: Tracara.com, 13.Feb.2019, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Johhny Depp zbog prostitutki morao da promeni hotel u Beogradu

Johnny Depp Johnny Depp trenutno u Beogradu snima film Minamata, a njegove obožavateljke na sve moguće i nemoguće načine pokušavaju da dođu do njega – a izgleda da im to polazi za rukom. Upravo su one razlog zbog kojih je slavni glumac morao da promeni hotel u kome je smešten, a navodno mu se stalno nude i prostitutke, piše dnevni list Kurir.  “Znali smo da će dolazak Johnnyja Deppa izazvati veliku pažnju javnosti, ali nismo mogli da pretpostavimo da glumac neće imati mira od obožavateljki >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << koje su se otvoreno nudile i preporučivale glumcu preko osoblja. Dolazile su i devojke lakog morala, one koje naplaćuju seksualne usluge. Pošto će se u Beogradu zadržati pet nedelja, morali smo da ga premestimo u drugi smeštaj, na potpuno suprotnu lokaciju, kako bi zadržao privatnost koju je i sam tražio. Tako je kompletna ekipa oko Deppa, od njegovih kuvara i stilista, pa sve do osiguranja, premeštena s njim na tajnu lokaciju”, ispričao je Kuriru izvor iz produkcije. Depp je tokom snimanja u Beogradu tražio maksimalnu privatnost pa je tako sa sobom poveo vlastito osoblje, a osoblju hotela u kojem boravi zabranjen je svaki kontakt s njim. Ipak, uprkos jakim merama obezbeđenja, nedavno ga je u jednom beogradskom restoranu srela srpska pevačica Ivana Nikolić koja je uspela i da se fotografiše sa njim.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

NA TAJNOJ LOKACIJI: Zbog obožavateljki Džoni Dep morao da promeni hotel u Beogradu

Izvor: Story, 13.Feb.2019

Džoni Dep trenutno u Beogradu snima film “Minamata”, a njegove obožavateljke na sve moguće i nemoguće načine pokušavaju da dođu do njega – a izgleda da im to polazi za rukom. Upravo su one razlog zbog kojih je slavni glumac morao da promeni hotel u kome je smešten, a navodno mu se stalno...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.