Jelisaveta Orašanin prvi put pokazala trudnički stomak, pa jednim komentarom konačno potvrdila da postaje mama! (FOTO)

Izvor: Svet, 05.Nov.2018, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelisaveta Orašanin prvi put pokazala trudnički stomak, pa jednim komentarom konačno potvrdila da postaje mama! (FOTO)

Glumica Jelisaveta Orašanin i njen suprug košarkaš Miloš Teodosić uskoro će po prvi put će postati roditelji, a glumica je sada konačno pokazala trudnički stomak!
Naime, Jelisaveta trudničke dane provodi u Americi, nakon što je završila snimanje serija u Srbiji, a nakon dužeg vremenskog perioda odlučila je da više ne krije da je u drugom stanju.
Jelisaveta je dobila gomilu komplimenata na račun svog izgleda, a jednim komentarom potvrdila je da postaje mama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Naime, nakon što joj je bliska ženska osoba napisala: “Seksi mama!”, Jelisaveta je odgovorila tako što je stavila srca i smajlije.
Evo i fotografije na kojoj se vidi trudnički stomak Teodosićeve žene:

SvetSvet
The post Jelisaveta Orašanin prvi put pokazala trudnički stomak, pa jednim komentarom konačno potvrdila da postaje mama! (FOTO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Jelisaveta Orašanin potvrdila da postaje mama

Izvor: Tracara.com, 05.Nov.2018

Glumica Jelisaveta Orašanin i njen suprug košarkaš Miloš Teodosić uskoro će po prvi put će postati roditelji, a glumica je sada konačno pokazala trudnički stomak! Naime, Jelisaveta trudničke dane provodi u Americi, nakon što je završila snimanje serija u Srbiji, a nakon dužeg vremenskog...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.