Jelenu Bačić Alimpić znamo kao jednu od najboljih voditeljki, ali da vidite kakva je LEPOTICA njena ĆERKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2018, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelenu Bačić Alimpić znamo kao jednu od najboljih voditeljki, ali da vidite kakva je LEPOTICA njena ĆERKA!

Prelepa!

Ćerka Jelene Bačić Alimpić je ove godine napunila 18 godina i može se reći da je prava lepotica. Za nju Jelena kaže da je "njeno ogledalo".

A post shared by Jelena Bacic Alimpic (@jelena_bacic_alimpic) on Nov 19, 2018 at 1:50pm PST

Kako i Jelena sama ističe njena ćerka Dunja je veoma svestrana i talentovana jer od ruke joj idu jezici, veoma je interesuje psihologija, ali i moda zbog čega se od 14. godine bavi modelingom.

A post >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << shared by Jelena Bacic Alimpic (@jelena_bacic_alimpic) on Oct 27, 2018 at 2:56am PDT

Pored Dunje, Jelena ima i sina Marka i ističe da iako je ponosna na njih dvoje, problema sa decom uvek ima.

- Dunja je kao sasvim mala bila naprosto nemoguća. Hiperaktivna, nije prespavala čitavu noć skoro do svoje treće godine, a ni danas nije spavalica. Njen pubertet turbulentniji je jer je ona vrlo emotivna, empatična i osetljiva. Ponekad ume da povisi ton što me posebno iritira, ali zna da proceni granicu do koje može da ide  - kaže Jelena za ćerku.

Ipak, Jelena ističe da je ponosna na decu i da joj je najveći kompliment to što su lepo vaspitana.

- Bez obzira na svoje lude godine, sigurna sam da će i Dunja, kao i Marko, stasati u predivnu osobu. Najveći kompliment koji sam dobila za oba svoja deteta jeste da su lepo vaspitana - kaže Jelena.

DOVOĐENJE DEVOJAKA U STAN?! Lukas otkrio detalj iz INTIMNOG života i iznenadio sve! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.