Izvor: Scandal.rs, 13.Nov.2018, 02:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Golubović učešćem u rijalitijima zaradila oko 320.000 evra, u Zadrugu 2 ušla nakon što je sve potrošila!

Jelena Golubović u rijaliti programima zaradila je neverovatnih 320.000 evra, a pred ulazak u Zadrugu 2 ostala je bez dinara! To je upravo i razlog zbog čega Jelenu ponovo gledamo pred kamerama u Zadruzi 2. Problemi su navodno počeli još pre nekoliko meseci, kad je porodica Golubović ostala bez sigurnog mesečnog prihoda – hostela u The post Jelena Golubović učešćem u rijalitijima zaradila oko 320.000 evra, u Zadrugu 2 ušla nakon što je sve potrošila! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SANJA BESNA ZBOG JOVANINOG PONAŠANJA U ZADRUZI: Ako se ne skloni od Eleonore napraviću SKANDAL

Izvor: Scandal.rs, 13.Nov.2018

Jovana Tomić Matora se nedavno uselila u impresivni grad nadomak Beograda i tako ponovo započela svoj život pred milionskim auditorijumom koji prati najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, Zadrugu. Ona je svoju devojku Sanju Stanković, sa kojom je započela vezu u prvoj sezoni ovog šou programa,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.