Jelena Golubović se možda i vrati u “Parove”: Ne plašim se penala od 20.000 evra!

Izvor: Svet, 05.Nov.2015, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Golubović se možda i vrati u “Parove”: Ne plašim se penala od 20.000 evra!

Rediteljka i glumica Jelena Golubović juče je morala da napusti rijaliti da bi otišla na suđenje povodom batina i povreda koje joj je naneo Hasan Dudić, međutim, ona je to iskoristila i odlučila da se više ne vrati u šou.
Naime, Jelena je u dogovoru s advokatom javila čelnicima “Hepija” da joj ne pada na pamet da se vrati u vilu, već da do daljeg ostaje u svom domu.
Njena advokatica Vesna Golubović objasnila je šta se zapravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dogodilo.
“Mojoj klijentkinji su ugrožena osnovna ljudska prava u rijalitiju. Određene odredbe ugovora koji je Jelena sklopila s Televizijom “Hepi” nisu ispoštovane s njihove strane, a tiču se javnog morala i osnovnih ustavnih principa, i zbog toga je ona odlučila da svojevoljno napusti rijaliti. Mi ćemo to iskoristiti ukoliko produkcija tuži Jelenu – kazala je rediteljkina advokatica i istakla da ne postoji šansa da Jelena plati 20.000 evra zbog toga što je svojevoljnim napuštanjem rijalitija prekršila ugovor.
Moram da naglasim da se ne plašimo penala od 20.000 evra. Ona to sigurno neće platiti. Mi imamo pravo da tražimo pravnu naknadu štete, tako da samo oni mogu nama da plate”, objasnila je Vesna.
Jelenu je na ovaj korak navelo to što produkcija “Parova” nije želela da joj omogući tri nedelje lečenja glasnih žica van rijalitija. Naime, njoj je lekar konstatovao izrasline na njima, a s obzirom na to da je ugovor potpisala na pet meseci boravka u luksuznoj vili u Zemunu, njoj je bilo neprihvatljivo da još tri meseca čeka na zalečenje. Boravak u izolaciji (maloj sobi), gde je spavala i obavljala fiziološke potrebe, samo je dodatno motivisao da pobegne iz glamuroznog šou programa.
Prema rečima Jeleninog advokata, postoji mogućnost da rediteljka napravi usmeni dogovor sa produkcijom i vrati se ovih dana u “Parove”.
Produkcija srećne televizije tvrdi da će postupiti u skladu s ugovorom koji je potpisala, što znači – još će se oni terati.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.