Jedna fuk*etina mene da pod*ebava! Miljana saznala za Zolu i Lunu! HISTERIJA, PLAČ - svađa sa dečkom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2018, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna fuk*etina mene da pod*ebava! Miljana saznala za Zolu i Lunu! HISTERIJA, PLAČ - svađa sa dečkom!

Sve joj se skupilo...

Tokom večerašnje žurke Lazar Čolić Zola je prišao Luni Đogani kako bi joj se poverio i priznao joj da mu je veoma žao što je u lošim odnosima sa njegovom devojkom Miljanom Kulić (pogledajte kako je to izgledalo na linku OVDE).

Miljana je sve ovo pogrešno razumela pa je ušla u verbalni konflikt sa Lunom, a potom i sa svojim dečkom, pa mu je očitala lekciju.

DANIMA PLAKALA: Našoj poznatoj pevačici našli čvoriće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na vratu, lekari joj SAOPŠTILI OVAJ šok

- Ona je meni prva prišla i kaže mi: "Tvoj dečko meni prilazi i kaže da mu se sviđaš" Prilazi mi, pod*ebava me i smeje mi se - prebacivala je Miljana Zoli.

- Ona je tebi prva prišla? Pa šta ako sam to rekao, a nisam to rekao - dodao je Zola.

JOŠ JEDAN SUKOB SA MILJANOM U TOKU NOĆI: Luna plače i URLA "Rekla sam mu da da se skloni" - PRODUKCIJA SMIRUJE!

Miljana nije odustajala od provokacija svog dečka.  U jednom trenutku se čak osetila i zapostavljenom, pa je i zaplakala, a onda se ponovo sredila, pa rešila da se verbalno obračuna sa svojom jačom polovinom.

- Našao si crkvu gde ćeš da se moliš. Jedna fuk*etina mene da pod*ebava. Sa onima koji ne mogu očima da me gledaju, ti si sa njima dobar. Nikada me nisi odbranio.... Šta će me i momak koji nikada ne ume da me odbrani? Nego me naziva bolesnom, šta će mi - vikala je Miljana na Zolu.

NAJGORA NOĆ ZA NJU! Nabacivala se novom tipu, Bane je OTERAO! Đavole, SKLONI SE OD MENE! (VIDEO)

- Reci mi samo jedan razlog kojim sam ja zaslužio da ti sumnjaš u mene. Pokvarila si mi noć - pričao je Zola, a onda od muke vrisnuo na sav glas.

Njihovu raspravu čula je i Suzana Perović koja je pokušala da razuveri Miljanu da greši i da ne treba da napada svog dečka, jer nema mesta sumnji, ali bezuspešno.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.