Jedina stala u njegovu odbranu: Dok su zadrugari osuđivali Mensurovo ponašanje, Jelena Pešić ga ODBRANILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2020, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedina stala u njegovu odbranu: Dok su zadrugari osuđivali Mensurovo ponašanje, Jelena Pešić ga ODBRANILA!

Niko nije mogao da veruje šta čuje!

U Beloj kući nastala je opšta pometnja zbog Mensura Ajdarpašića koji je pokazao agresivnost kada je lupao vratima od kupatila vidno nervozan što njegovi cimeri unutra konzumiraju cigarete.

Svi su ga napali zbog njegovog ponašanja, a onda je Jelena Pešić sumirala sve utiske i odlučila da stane u njegovu odbranu, pa obrazložila zbog čega.

- Ja znam da je on postupio agresivno! Ali, nije on jedini, ovde se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svašta nešto lomilo! To sve stoji! - rekla je Jelena.

- Kao što je Siniša maltretirao Draganu u braku i da dođe ovde, ne bi bilo isto da on vikne na tebe i da dođe Filip! - rekao je Đedović.

Podsetimo da je Jelena Pešić bila u dobrim prijateljskim odnosima sa Vladimirom Tomovićem, ali je nakon njegove diskvalifikacije koja je usledila zahvaljujući Mensuru odlučila da bez obzira na sve ostane u dobrim odnosima sa Ajdarpašićem.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.