Jedan član žirija sinoć NIJE PRISUSTVOVAO finalu ZG! Razlog je opravdan - hitan put u INOSTRANSTVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2021, 11:13

Jedan član žirija sinoć NIJE PRISUSTVOVAO finalu ZG! Razlog je opravdan - hitan put u INOSTRANSTVO

Neodložna obaveza!

Finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" održano je sinoć, a jedini član žirija koji se nije pojavio na ovom spektaklu bio je kompozitor Dragan Stojković Bosanac.

Izostanak Dragana Stojkovića Bosanca mnoge je iznenadio, a kako se navodi, kompozitor nije mogao da prisustvuje finalu zbog neodložnih privatnih obaveza.

Bosanac se sinoć nalazio u Bosni i Hercegovini, gde je imao sednicu tamošnje organizacije muzičkih autora, čiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je član.

Saša Popović je najavio da u sledećoj sezoni neće biti promena u sastavu žirija, te će publika već od septembra ponovo gledati Bosanca na malim ekranima.

U finalu 14. sezone "Zvezda Granda" sinoć je, podsetimo, pobedu odneo Mahir Mulalić, takmičar iz Bosne i Hercegovine, čiji mentor je bila Marija Šerifović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.