Izvor: Scandal.rs, 18.Maj.2018, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ja sam tvoja velika SLUČAJNOST I GREŠKA: Sloba i Luna se ŽESTOKO POSVAĐALI, blogerka mu sve sasula u lice! (VIDEO)

Zadrugari su sinoć gledali video-snimak na kojem su Luna Đogani i Slobodan Radanović razgovarali u pabu nakon što je on proslavio godišnjicu sa suprugom Kristinom Kockar. Tada je Luna rekla Slobi da je ona bila njegova slučajnost i velika greška. Njih dvoje su se nakon ovog priloga posvađali, a Luna je poručila Slobodanu da joj The post Ja sam tvoja velika SLUČAJNOST I GREŠKA: Sloba i Luna se ŽESTOKO POSVAĐALI, blogerka mu sve sasula u lice! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zadrugarima pušten snimak Matorine i Sanjine AKCIJE, one propale u zemlju od BLAMA, a Jovanin komentar je URNEBESAN (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 18.Maj.2018

Prošle noći zadrugari su imali prilike da pogledaju šta su to oni, ali i njihovi cimeri radili proteklih dana. Ono što niko od njih nije znao, jeste da se dogodila akcija između Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković. Dok su gledali snimak svog intimnog druženja, Jovana i Sanja su spustile glave,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.