Ja sam Miljana, prostitutka u najavi! - ŽESTOK SUKOB MAJKE I ĆERKE: Prostakušo jedna...

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ja sam Miljana, prostitutka u najavi!" - ŽESTOK SUKOB MAJKE I ĆERKE: "Prostakušo jedna..."

Au, ala su se pokačile...

Tokom dana Miljana Kulić odlučila je da se našali sa svoj račun, što je iznerviralo njenu majku Mariju Kulić. Kulićeva je karikirala tekst pesme, želeći da potkači Draganu Mitar, budući da se zabavlja sa oženjenim Edisom Fetićem.

- Fali mi k*rac, a srce me šalje tebi - pevala je Miljana.

- Za primer, džukelo jedna! Prostakušo jedna najodvratnija! - odbrusila je Marija.

- Ja sam Miljana, prostitutka u najavi! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Volim oženjene muškarce, što je bliže meni, to sam više srećnija. Oženjen je majko on, ali biće večno moj - bila je ironična Miljana.

Kako bi još više iznervirala Mariju, Miljana je otišla i pozirala sa Lazarom Čolićem Zolom, gde se na njene oči ljubila sa njim.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.