Ja sam Luna, a oni... Čim je ušao, Đoganijeva se požalila Marku - Videćemo samo je poklopio! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2018, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ja sam Luna, a oni..." Čim je ušao, Đoganijeva se požalila Marku - "Videćemo" samo je poklopio! (VIDEO)

Smor.

Sinoć je u ''Zadrugu'' ušao Marko Miljković, jedan od retkih učesnika iz prve sozeno koji se ponovio i u ovoj drugoj. Kako je pred sam kraj rijalitija postao vrlo prisan u odnosu sa Lunom, već prvog jutra su se izdvojili da pričaju o svemu što ih je snašlo u ovoj desetomesečnoj borbi.

Blogerka je svoje izlaganje razočarano započela govoreći da su u ovoj sezoni svi slični i da svi igraju na kartu koja je već viđena.

- Svi su ovde slični, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vidiš i sam koliko je sve slično - rekla je Luna Đogani, a onda je nastavila da konkretnije poistovećuje učesnike prve i druge sezone:

- Ja sam Luna, i sad svi pokušavaju da me spajaju, ali ne mogu da se pomire sa tim da ja neću ni sa kim. Imaš verzije Đeksona, Rebeka je Saška Karan. Snežana je Žiža. Nemanja je Janjuš broj dva. Zlata je ipak jedinstvena. Tomu zovu Miću broj dva. Ova Marija Marinković je kao Ana Korać. Jovica je pokušaj Đeksona. Sa svima je bio i tako... - pričali su Toma i Luna dok je Marko slušao.

Pogledajte rezultate

- Ne znam, videćemo - kratko je dodao Miljković.

Kako je njihovo prisećanje i poređenje izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.