Izvor: Scandal.rs, 28.Dec.2018, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOVANA ŠVONJA SE SKINULA GOLA, PA IZAŠLA NA ULICU: Žena fudbalera izazvala ZEMLJOTRES na društvenim mrežama! (FOTO)

Nekada manekenka, a danas supruga fudbalera Filipa Đorđevića, Jovana Đorđević važi za jednu od najzgodnijih javnih ličnosti, ali mnogi komentarišu da je povog puta zaista preterala. Jovana se fotografisala pa je izašla na ulicu u toplesu. Dok je rukama skrivala potpuno gole grudi prijatelj joj je zapalio cigaretu, a ona je sliku podelila na društvenim The post JOVANA ŠVONJA SE SKINULA GOLA, PA IZAŠLA NA ULICU: Žena fudbalera izazvala ZEMLJOTRES na društvenim mrežama! (FOTO) appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

POSLE ŽESTOKOG SEKSA, JOŠ JEDNA VRELA AKCIJA: Miljana se skinula SKROZ GOLA i evo šta joj je dečko radio!

Izvor: Scandal.rs, 29.Dec.2018, 01:55

Miljana Kulić i njen dečko Lazar Čolić Zola koriste svaki trenutak da se osame, a posebno od kako borave zajedno u hotelu kao vođa i omiljeni igrač. Njih dvoje su jedne noći imali žestok seks, koji je čak prokomentarisala i njena ogorčena majka Marija, a sada je Miljana svukla majicu da bi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.