JOVANA, NISI SAMA! Uputio joj JAVNO reči PODRŠKE - Prvo NJEGA pozvala nakon dobijanja PRETEĆIH PORUKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2022, 08:05

"JOVANA, NISI SAMA!" Uputio joj JAVNO reči PODRŠKE - Prvo NJEGA pozvala nakon dobijanja PRETEĆIH PORUKA

Bila je van sebe

U emisija "Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je bivše rijaliti učesnike, Lazara Čolića Zolu i Marka Đedovića.

- Dobro veče, Sanja iz Zrenjanina zove. Prvo bih dala veliku podršku za Miljanu. Htela bih pitanja za Đedovića. Marko, pošto se napolju vodi mnogo veći rijaliti nego što je unutra. Dokle Maja može da ide kad je u pitanju situacija sa Jovanom Jeremić - pitala je gledateljka.

- Kada su te pretnje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stigle Jovane Jeremić, ona je mene prvo pozvala , bila je vidno potrešena. To je katastrofa. Rekla mi je da ne zna šta da radi. Užasno se osećala. Neko se odvažio da nekoj ženi, samohranoj majci, preti batinama ljudima i ostalo - rekao je Đedović.

- Moram da stanem na stranu svoje koleginice, nije sama. Jovana, nisi sama - pružio je Darko podršku.

- Neverovatan mi je momenat da se svađaju žene, da neko uzme telefon i obrati se na taj način majci, koja je na moru sa detetom. Kad to meni imbecili napišu, koje je ona pozvala i rekla im, automatski vidim kolika su go**a i odroni...Grujas i Mimas su mi delovali kao neslane šale prirode - rekao je Marko.

Podsetimo, pre par dana Jovana Jeremić je davala izjavu 4h zbog pretnji koje je dobijala, a za koje je smatrala da imaju veze sa Majom Marinković. Juče je i poznata rijaliti učesnica bila na saslušanju u policiji skoro 3h. Kako je sve izugledalo možete pogledati u galeriji i video snimku ispod.

Maja Marinković otkrila detalje saslušanja u policijskoj stanici 29. novembar - oplela po Jovani Jeremić

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.