JOVANA JEREMIĆ DOŽIVELA INFARKT: Suprug je spasao za dlaku, lekari odmah ukazali prvu pomoć

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 16:34

JOVANA JEREMIĆ DOŽIVELA INFARKT: Suprug je spasao za dlaku, lekari odmah ukazali prvu pomoć

Sada pije lekove.

Voditeljku jutarnjeg programa Jovanu jeremić zadesio je scenario kakav niko ne bi poželeo nikada. Dok je voditeljka letovala na crnogorskom primorju doživela infarkt, zahvaljujući suprugu Voji Miloševiću izbegla smrt.

- Doživela sam blaži oblik infrakta, koji, na svu sreću, nije ostavio nikakve posledice. Nije mi bilo ni na kraj pameti da može tako nešto da me zadesi. Sunčala sam se čitajući knjigu i u jednom trenutku mi je postalo pakleno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vruće, pa sam bukvalno otrčala do mora i skočila u vodu. Odjednom mi se slošilo, počela sam da se davim. Strašan bol u grudima me je paralisao, ostala sam bez vazduha. Voja je primetio da se nešto dešava sa mnom, izvukao me je iz vode, dao mi veštačko disanje i odmah odvezao u bolnicu. Rekli su mi da je to bio zastoj srca jer sam pregrejana skočila u hladnu vodu. Odradili su mi sve potrebne analize i dobila sam terapiju koju redovno pijem. Eto, sve je dobro zahvaljujući mom mužu. On mi je spasao život, a ja sam mu pokvarila odmor - rekla je ona za "Svet".

A post shared by JOVANA JEREMIC MILOSEVIC (@jovanajeremicmilosevic)

Jovana je sada dobro i svako jutro nam ulepšava svojim prisustvom na malim ekranima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.