JOŠ VOLI IVANU? Kad je saznao da je ona možda sa Tomovićem, Ša počeo da VREĐA TARU! Jesi retardirana?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 07:40

JOŠ VOLI IVANU? Kad je saznao da je ona možda sa Tomovićem, Ša počeo da VREĐA TARU! Jesi retardirana?

Poludeo!

Nakon saznanja o potencijalnoj vezi Ivane Aleksić i Vladimira Tomovića, koju je sinoć u rijalitiju "Zadruga" pomenuo voditelj Milan Milošević, reper Nenad Aleksić Ša priznao je kako bi se osećao tom prilikom, te su mnogi zadrugari shvatili da on i dalje voli svoju suprugu, što je povredilo Taru Simov.

- On i dalje voli Ivanu, i tek sada ga je opalio šamar realnosti. Ovde je ušao veliki Ša i smuvao se sa Tarom Simov, a Ivana kao ne može, naravno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da može, sa kim hoće, pa i sa Vladimirom. Da li je Ivanu pokidalo to što si ti sa Tarom? - upitala je Miljana.

- Ja sam rekao šta sam rekao! - tvrdio je Ša.

- Tomović je kompleks za njega, to je jasno - poručila je Nadica.

- Ja dobro znam šta sam rekao, čovek kom je psihopata, totalno bol u k*rcu, nemoguće! Druže, jeste li vi retardirani, tako izgledaš! Ti si bre bolesna - rekao je Ša Tari, i ostalim zadrugarima.

Celu raspravu poslušajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.