JOŠ UVEK NIJE REKLA SINOVIMA: Emina u ČETVRTOM mesecu trudnoće?! Evo kako je MILIJARDER REAGOVAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2019, 07:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ UVEK NIJE REKLA SINOVIMA: Emina u ČETVRTOM mesecu trudnoće?! Evo kako je MILIJARDER REAGOVAO

Pomirili se.

Emina Jahović pred Novu godinu okončala je dvomesečnu vezu sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom zbog, kako je tada navela različitih pogleda na budućnost. Međutim, kako piše "Srpski telegraf", Emina je u drugom stanju zbog čega je odlučila da obnovi vezu sa milijarderom.

ISPLIVALE NOVE INFORMACIJE: Vranješovi saigrači otkrili OVO o njihovom ODNOSU! Da se ZAPREPASTIŠ!

Najs*ksepilnija Srpkinja SKINULA KUPAĆI nasred plaže, svi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gledali u čudu, kamera zabeležila! (VIDEO)

- Emina je mlada i zdrava devojka, ali je proteklih meseci imala probleme sa hormonima, tako da je neredovni ciklus bio normalna pojava. Ipak, kada je videla da to već neko vreme traje, odlučila je da uradi test. Kada je videla da je pozitivan ostala je, blago rečeno u šoku - navodi izvor i nastavlja:

DESIO SE OBRT U CELOJ PRIČI: Iznenada odlučila da OSTAVI muža da bi bila sa Vranješem!

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Jan 4, 2019 at 4:09pm PST

- Odmah je otišla u jednu privatnu kliniku da uradi potrebne analize i nalaz je bio pozitivan! Pozvala je Sadetina i rekla mu da moraju o nečemu da razgovaraju i tada mu je saopštila da je u četvrtom mesecu trudnoće, i da se dogovore šta će da rade. Sadetin je bio presrećan, ionako mu je bilo teško što nisu zajedno. On je rekao Emini da ni ne pomišlja da abortira, jer je to znak od boga da treba da budu zajedno. Njih dvoje sada planiraju da se zajedno usele, a sinovima iz prvog braka Jamanu i Javuzu još uvek ništa nije rekla, jer je u pitanju rana trudnoća, ali ih priprema na to - završava izvor za "Srpski telegraf".

JK PONOVO NAPUSTILA SRBIJU: Nakon p*rno skandala, vratila se od muža, pa MORALA da ODE OVDE (FOTO)

Objavila trudničku fotografiju

Emina je nedavno objavila fotografiju iz dana kada je bila trudna sa jednim od sinova. U opisu slike je napisala da se priseća tog stanja, što je zaintrigiralo njene fanove, koji su takođe primetili da je pevačica prestala da objavljuje slike sa treninga, iako je pasionirani ljubitelj teretane.

One #tb from my pregnancy time with my 2. Son Yavuz 🤰🥰😌 #love #care #motherhood

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Jan 12, 2019 at 2:37am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.