Izvor: Scandal.rs, 31.Maj.2019, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ SE NIJE NI RAZVELA, A VEĆ NAŠLA NOVOG DEČKA: Dragana Mitar dobila AUTO vredan više od 300.000 evra!

Bivša zadrugarka Dragana Mitar odlučila je podnese zahtev za razvod braka nakon što je napustila rijaliti. Iako je želela da pruži još jednu šansu braku, Dragana nije mogla da pređe preko njegovih prevara, koje su se desile dok je ona boravila u Imaginarijumu. Međutim, po pisanju “Informera”, i Mitrova je takođe uplovila u novu vezu, The post JOŠ SE NIJE NI RAZVELA, A VEĆ NAŠLA NOVOG DEČKA: Dragana Mitar dobila AUTO vredan više od 300.000 evra! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

JOŠ SE NIJE NI RAZVELA, A VEĆ NAŠLA NOVOG DEČKA: Dragana Mitar dobila AUTO vredan više od 300.000 evra!

Izvor: Svet, 01.Jun.2019, 12:51

Bivša zadrugarka Dragana Mitar odlučila je podnese zahtev za razvod braka nakon što je napustila rijaliti.. Iako je želela da pruži još jednu šansu braku, Dragana nije mogla da pređe preko njegovih prevara, koje su se desile dok je ona boravila u Imaginarijumu.. Međutim, po pisanju “Informera”,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.