JOŠ SAMO 2 SATA DO POČETKA: U Zadrugu STIŽU NJIH DVOJE, i to da RAZREŠE svoj odnos!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2018, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ SAMO 2 SATA DO POČETKA: U Zadrugu STIŽU NJIH DVOJE, i to da RAZREŠE svoj odnos!

Biće veoma interesantno.

Nakon prve uspešno završene sezone rijalitija "Zadruga" sledi nova, još spektakularnija "Zadruga 2" koju će gledaoci moći redovno da prate već od 6. septembra.

JOVANA I ŽELJKO TADA PRIZNALI DA SU SE EMOCIJE UGASILE: Par dana nakon prosidbe, par je raskinuo

(VIDEO) Zadrugarka imala S*KS i sa Lukasom i sa njegovim SINOM? Sada je PROGOVORILA O SVEMU! Aca mi je POMOGAO

Nove avanture su tu na pragu, ali interesovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za bivšim učesnicima ne jenjava. Voditelj Ognjen Nestorović će u novom izdanju emisije "Zadruga - Narod pita" ugostiti novopečenu mamu i jednu od sigurnih učesnica "Zadruge 2" Miljanu Kulić i njenog bliskog rijaliti prijatelja Marka Miljkovića. Njih dvoje su imali priliku već jednom da se susretnu na vrelim stolicama, ali u prisustvu Miljanine majke, Marije Kulić, a ovo je prvi put da će sami sedeti jedno pored drugog.

AKTIVNA I U PETOM MESECU: Goga Sekulić se u TRUDNOĆI odlučila na POTEZ koji će razbesneti mnoge mame

Kaća se slikala na putovanju i pokorila sve, pogledajte samo: “Venecija nestaje kada se ti pojaviš”!

Budući da oboje imaju britak jezik i da nemaju problem da otvoreno pričaju o stvarima iz privatnog života, fanovi "Zadruge" mogu očekivati uzbudljivo veče. Tokom emisije će otkriti u kakvom su odnosu njih dvoje posle "Zadruge", koji su to noviteti, kao i kakvi su im planovi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.