JOŠ JEDNO IZBACIVANJE! Marku Miljkoviću rečeno da ustane, a onda je izašao ON! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2019, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDNO IZBACIVANJE! Marku Miljkoviću rečeno da ustane, a onda je izašao ON! (VIDEO)

Luna neutešna!

Nakon Sanje Stanković koja je večeras zauvek napustila velelepno imanje, napravljen je još jedan presek glasova publike. Voditelj Ognjen Amidžić ponovo je okupio sve zadrugare oko crnog stola kako bi im saopštio ko je sledeći ko će spakovati kofere i uputiti se ka kapiji.

Ognjen je od zadrugara ovaj put podigao zadrugare koji su imali osećaj da imaju najmanji procenat glasova, a to su Zorica Marković, Nadežda Biljić, Mina Vrbaški i Bora Santana. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Međutim, voditelj im je rekao da sednu dole, jer oni nisu bili u opticaju već Marko Marković, Marko Miljković, Savo Perović i Suzana Perović.

- Meni su dve najbitnije osobe ovde podignute, iskreno u šoku sam - izjavila je Luna Đogani.

Odlukom publike velelepno imanje zauvek je napustio Savo Perović, te mu se Luna na ivici suza odmah bacila u zagrljaj i  pozdravila se sa svojim prijateljem.

KAD SE ZAVRŠI ZADRUGA: Gastoz šalje Luni poruku! Samo to će dobiti od njega - i NIŠTA više! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.