JOŠ JEDNA ŠAMARČINA ZA TOMU! Luna ne želi novu ljubav u Zadruzi! Panić nema šanse!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2018, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDNA ŠAMARČINA ZA TOMU! Luna ne želi novu ljubav u "Zadruzi"! Panić nema šanse!

Reči teške i jasne!

Luna Đogani ostala je prepoznatljiva po svojoj turbulentnoj vezi koju je započela sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem, a zbog toga se oko nje konstantno podiže velika prašina.

Međutim, mlada blogerka je odlučila da ovoga puta bude samostalna učesnica do samog kraja ovog rijalitija, pa svojim cimerima ne dozvoljava da joj se približe i priklanjaju na takav način. Iako ju je javnost povezivala sa pojedinim ukućanima, ona je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << negirala sve navode i isticala da još uvek pati za svojim bivšim dečkom.

Kako je maneken Tomislav Panić priznao da mu se Đoganijeva dopada, te da bi voleo da privuče njenu pažnju, on je činio sve da je osvoji, što je burno i negativno uticalo na nju.

Iako je između njih došlo do žestokog konflikta, gde je Luna čak i fizički nasrnula na njega, Panić je u toku prethodne noći priznao da je, povrh svega, zaljubljen i obrazložio kada je to shvatio.

Pogledajte rezultate

Novinari su odmah stupili u kontakt sa njenim ocem Gagijem Đoganijem, koji je bio i više nego nezadovoljan ovom pričom i otkrio šta mu je Panić rekao pre samog početka "Zadruge 2".

A post shared by 🔊FUNKY "G"🆕OFFICIAL🔛 (@gagidjogani) on Nov 26, 2018 at 3:34pm PST

- On nije zaljubljen u Lunu, to su klasične fore i put da se dođe do nekog kadra koji on konstantno potencira i to svi vide. Meni je žao mog deteta, vidim koliko je naivna i što opet gledam kroz šta sve prolazi ponovo. A, to što on priča, to su gluposti. Rekao je on meni pre nego što je ušao u "Zadrugu" da će biti neko novi, da će biti nešto neočekivano. Onaj Toma što je bio u prethodnoj "Zadruzi", to je on, ovo sada je katastrofa. Pući će on totalno, čim je od sada krenuo da puca - bio je iskren Gagi.

A post shared by Toma Panic (@tomapanicofficial) on Jul 30, 2018 at 8:02am PDT

S obzirom na to da Gagi najbolje poznaje svoju ćerku, evo šta on misli da li postoji i minimalna šansa da Luna padne na njegov šarm, a on je iskren do srži dao odgovor.

- On nema nikakve šanse kod nje i neće dobiti pažnju, može da dobije samo još jedan šamar - rekao je kroz smeh Gagi.

Iako je javno podržao njenu vezu sa Pinkovom zvezdom Slobodanom Radanovićem, za manekena ipak ne želi ni da čuje.

- Nikako, on mi neće biti zet, to sigurno tvrdim - zaključio je Đogani.

DANIMA PLAKALA: Našoj poznatoj pevačici našli čvoriće na vratu, lekari joj SAOPŠTILI OVAJ šok

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.