JOJ! LUNA SE UK*KILA! Samo je počelo da se SLIVA niz nogavice - predugo odlagala odlazak u WC! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2018, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOJ! LUNA SE UK*KILA! Samo je počelo da se SLIVA niz nogavice - predugo odlagala odlazak u WC! (VIDEO)

Završilo se u suzama!

Luna Đogani sedela je sa nekoliko zadrugara, dok su pričali zanimljive i smešne anegdote iz svoje prošlosti, kada se setila jednog vrlo neprijatno slučaja iz svog detinjstva.

NAJGADNIJI MOMENAT ZADRUGE! Dok Miki vrši VELIKU NUŽDU, Miljana Kulić mu OVO radi! Zemljo Srbijo!

- Ljudi, ja sam se jednom ukakila! Igrala sam sa društvom žmurke u kraju, ja sam, inače, obožavala društvene igre i bila sam stalno napolju. I u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutku sam se sakrila, dok smo igrali žmurke, a osećala sam da mi se ide u WC. Ali, znate ono, kad ti je lepo dok se igraš, pa ti se ne ide kući. A osećala sam šta će da se desi. I kad sam ustala i potrčala, odjednom je počelo da mi se sliva kroz pantalone. Ljudi, to je bila voda! Imala sam proliv. Mama je izašla, zamotala me peškirom, a ja sam plakala, dok su mi se ostala deca smejala - ispričala je Luna i nasmejala Cimere.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.